JOM TOLAK AZEEZ RAHIM

JOM TOLAK AZEEZ RAHIM

Friday, September 13, 2013

Azeez Rahim Tak Layak Jadi Pengerusi Tabung Haji - Azeez Rahim Tempelak Najib Razak Dek Statistik Kongsi Gelap


Azeez Rahim Buat Bantahan Pada Najib Tiga kumpulan paling ganas


Putrajaya: Geng 04, Geng 08 dan Geng 36 disahkan kongsi gelap paling berbahaya dan aktif dalam jenayah keganasan antara 49 kumpulan samseng yang didedahkan Kementerian Dalam Negeri (KDN).

Berdasarkan statistik Polis Diraja Malaysia (PDRM), seramai 28,926 ahli kongsi gelap membabitkan kaum India, Cina (8,214), Melayu (1,923)JEDAH, SAUDI ARABIA : PRESIDEN TABUNG UMAT MELAYU DATUK SERI PANGLIMA AZEEZ RAHIM MELAHIRKAN RASA AMAT KECEWA DI ATAS PENGUMUMAN JUMLAH KUMPULAN KONGSI GELAP OLEH KDN ATAS PERKENAN PERDANA MENTERI. AZEEZ BERKATA SEPATUTNYA KDN PERLU JELASKAN SIAPAKAH SEBENARNYA KAUM INDIA ITU ??.


AZEEZ BERKATA SEPATUTNYA PM DAN KDN PERLU NYATAKAN LEBIH TERPERINCI SAMADA KAUM INDIA YANG TERLIBAT ITU TERDIRI DARIPADA KAUM INDIA MUSLIM ATAU KAUM INDIA HINDU. INI AMAT PENTING BAGI MENJAGA MARUAH KAUM INDIA MUSLIM DI NEGARA KETUANAN MELAYU INI.


BERDASARKAN LAPORAN YANG TELAH DIKELUARKAN OLEH KDN, SERAMAI 28,926 ORANG KAUM INDIA ADALAH AHLI KONGSI GELAP. INI MERUPAKAN SATU JUMLAH YANG AMAT BESAR. INI KERANA JUMLAH KAUM INDIA DI NEGARA INI BERJUMLAH 1,800,000 ORANG. INI BERMAKNA SETIAP 62 ORANG KAUM INDIA ITU ADA SAEKOR KONGSI GELAP.


AZEEZ MENDAKWA LAGI MEMANG TIDAK ADIL JIKA KERAJAAN PIMPINAN NAJIB MEMBUAT PENGUMUMAN SEBEGITU RUPA KERANA IA TENTUNYA AKAN MEMBERI PERSEPSI YANG BURUK KE ATAS KAUM INDIA MUSLIM DI NEGARA KETUANAN MELAYU INI.


AZEEZ RAHIM BERKATA DEMIKIAN KETIKA DITEMUI OLEH WARTAWAN AKHBAR 'JANJI LAWAN' DI. AZEEZ RAHIM SEDANG DALAM RANGKA LAWATAN SELAMA 3 HARI KE JEDAH BAGI MENINJAU PERSIAPAN UNTUK MENYAMBUT KEDATANGAN JEMAAH HAJI DARI NEGARA KETUANAN MELAYU TIDAK LAMA LAGI. AZEEZ RAHIM MENYERU KEPADA BAKAL-BAKAL JEMAAH HAJI KETUANAN MELAYU AGAR PAKAILAH BAJU MELAYU DENGAN SAMPIN KETIKA PERGI MENGERJAKAN IBADAH HAJI NANTI. AZEEZ BERKATA SEBAGAI WARGA NEGARA KETUANAN MELAYU KITA PERLU BERBANGGA DENGAN PAKAIAN TRADISIONAL KITA.

KETUANAN MELAYU??? ER?? BUKAN KENYATAAN DIATAS BUNYI MACAM AZEEZ TERASA JEE DENGAN PM DAN KDN. MAKLUMLAH ADE DARAH DARAH MAMAK KN...

kah kah kah..kah kah

No comments:

Post a Comment