JOM TOLAK AZEEZ RAHIM

JOM TOLAK AZEEZ RAHIM

Thursday, October 31, 2013

Azeez Rahim : Walaupun telah luput tarikh ia masih boleh digunakan dalam tempoh dua minggu lagi

Sudah terkantoi dengan isu susu tamat tempoh , Azeez Rahim mula memberikan macam-macam alasan , malah dia berani kata cerita satu tin susu tamat tempoh pun nak dijadikan modal oleh PAS dalam kempen pilihanraya . Wahai Azeez, sedar lah kalau orang yang guna tin susu tu tak tengok tarikh luput , sakit perut atau keracunan makanan dan masuk hospital apa engkau nak jawab ? Jangan berdalih dengan macam-macam alasan , kes tin susu tamat tempoh pun lu boleh terlepas pandang macam mana pulak dengan pengurusan tabung haji ?


Secara teknikal 2 minggu boleh pakai lagi ?? Puiii lu belajar teknikal kat mana Azeez ? Jangan merepek la , itu kalau orang percaya lu punya statement , orang guna dan masuk hospital lu nak bertanggungjawab ka ?Ini apa yang Azeez kata bila Astro Awani interview ;

"Susu pekat tersebut adalah untuk kegunaan jentera pilihan raya kecil yang berkampung di Rumah Baling. Saya tidak tahu bagaimana ia boleh terlepas." jelas Datuk Abdul Azeez Abdul Rahim ketika dihubungi Astro AWANI.

Susu pekat tersebut dikesan telah pun luput tarikhnya pada 26 Oktober yang lalu dan ianya dikatanya mengejutkan penerima berkenaan. Tambah Azeez lagi, 

"Sekiranya susu pekat tersebut telah pun luput tarikh, buangkan saja. Ia bukannya untuk dijual. Lagipun secara teknikal barangan dalam tin walaupun telah luput tarikh ia masih boleh digunakan dalam tempoh dua minggu lagi."


Punya nak menegakkan benang yang basah Azeez bagi macam-macam alasan . Tak sakit hati ke ? Dia siap kata kalau susu tamat tempoh buang saja , soal nya pasal buang atau tidak , ni buat apa lu nak aniaya orang-orang kampung dengan tak periksa lebih dahulu tarikh luput ? Nak glamour pun berpada-pada lah ... nak tunjuk lu warak , bantu orang-orang miskin , dan macam-macam propa la, lu ingat orang tak tau ka dengna lakonan. Sudah-sudah lah Azeez , ramai yang sebenarnya makin meluat bila lu dapat jadi Pengerusi Tabung Haji tu ... lu jilat PM kuat, bukan orang tak tau..

No comments:

Post a Comment